Veteranit të UÇK’së akoma i kullojnë plagët në trup: Nuk ka para për shërimin e tyre

Veterani i UÇK’së, Xhevdet Qeriqi, akoma ka probleme me shëndetin e tij që ka pësuar nga lufta e fundit në Kosovë.

Qeriqi po vazhdon të merret me shërimin e plagëve të luftës, ai nuk po ka mjete për shërimin e tyre.

Ai kishte udhëtuar dy herë në shtetin e Turqisë, mirëpo në mungesë të parave nuk kishte kryer asnjë operim dhe ishte rikthyer prapë në Kosovë

Por, presidenti Hashim Thaçi i ka premtuar para 10 ditëve që ai të ndihmohet dhe të dërgohet jashtë Kosovës për shërimin e plotë të tyre.

Qeriqi tani po shpreson se shpreson se do të mund t’i kryejë operimin dhe shërimin e plagëve të luftës pas premtimit të presidentit Thaçi.

Loading...