Vdes djali 9 vjeqar pas kafshimit të qenit

Një bulldog kafshoi një djalë 9 vjeqar në një park të Anglisë. Qeni ishte lënë vetëm me djalin pavarësisht se  kishte sulmuar më herët njerëz të tjerë.

Pronarja e qenit,një teknike e thonjëve  rezultoi mike e familjes.Pronarja 28 vjeçare u arrestua për vrasje pa paramendim.Dhe se mbante një qen jashtëzakonisht të rrezikshëm.Më vonë u lirua nën hetime.

Njerëzit aty pranë nxituan për ti dhënë ndihmën e parë. Ata dëgjuan të bërtiturat e djalit .Por ai vdiq në vendngjarje pa arritur emergjenca.

Mike West,detektiv nga ekipi i hetimeve të mëdha të policisë, tha se forca po heton ende nëse qeni është i regjistruar si një race e rrezikshme.

Të dy familjet janë të tronditura nga rasti.

Raca e qenit qe e sulmoi djalin duket keshtu
Raca e qenit qe e sulmoi djalin duket keshtu
Loading...