Tre metra borë në Austri

0

Austria është vendi që në Europën qendrore po i përjeton më keq reshjet e pazakonta të dëborës ku numri i viktimave, sidomos nga orteqet, ka shkuar në 13 në pak ditë.

Vende-vende, dëbora ka shkuar në tre metra lartësi, duke ofruar pamje të pazakonta.

 

 

Nga ana tjetër, autoritetet, sidomos ato në shtetin federal ë Steiermarkit, kanë nbërë thirrje për t’ju shmangur sa më shumë terrenit, që zakonisht fton dhe për argëtim.

“Ai që nuk i përmbahet udhëzimeve zyrtare, nuk vepron vetëm në mënyrë të papërgjegjshme, por i rrezikon jetën e tij dhe të tjerëve”, tha Michael Schickhofer, zëvendëskryeministër i Steiermarkit.

Më poshtë mund të vëreni dhe përvuajtjen e bagëtive, më saktë lopëve, teksa përpiqen të çajnë masën e madhe të dëborës.

ABC News

@ABC

MOO-VE OUT: A herd of determined cattle wade through deep snow as a winter storm brought avalanche warnings and snarled traffic around parts of Austria.

Loading...