Thaçi: Idea e taksës ndaj Serbisë ide e Hoxhajt dhe Veselit, jo e Haradinajt VIDEO

0

Në një intervistë për Info Magazine, presidenti Hashim Thaçi foli për taksën 100 perqind ndaj Serbisë dhe mundësinë e tërheqjes së saj.

Ai tregoi edhe si mund të bëhet kjo dhe kush në fakt, vendos për një gjë të tillë, nga pjesa e qeverisë.

Janë dy vendimmarrës tjerë, para kryeministrit Ramush Haradinaj.

 

 https://youtu.be/tEHfDohvJO0
Loading...