Teuta Krasniqi nis pushimet me familjen, publikon pamjet e bukura

Edhe Teuta Krasniqi ka zgjedhur bregdetin për të kaluar pushimet verore.

Aktorja Teuta Krasniqi ka filluar me postime nga pushimet e kësaj vere.

Ajo vazhdimisht na sjell pamje të momenteve të lumtura të familjes së saj duke shijuar ditët e nxehta.

Megjithëse nuk ka treguar akoma se cili është vendi që ata kanë zgjedhur, asaj bashkë me Adonisin dhe vajzat, Tarën dhe Kayan po i bën mirë largimi nga rutina

Loading...