Browsing Tag

veriu

A ka levizje te ushtrise serbe drejt veriut?

Zhvillime të reja kanë ndodhur pas ngjarjeve në veri, dhe operacionit të Policisë së Kosovës në atë pjesë. Mediat serbe kanë raportuar se automjetet ushtarake serbe janë në gatishmëri , dhe të njëjtat kanë filluar lëvizjet në territorin e…