Browsing Tag

seanca

Shikojnë armë gjatë seancës në kuvend

Shpeshherë kemi parë në seancat parlamentare që deputetët nuk e kanë pasur vëmendjen aty. Gjatë një seance parlamentare, dy deputetët e grupit parlamentar ‘6+’ duket se janë mërzitur dhe kanë filluar ta zhvendosin vëmendjen në tjera gjëra.…