Browsing Tag

facebook

Facebook ndryshon pamje

 Facebook ka ndryshuar komplet dizajnin në sistemet Android dhe iOS, së shpejti edhe në desktop. Ndërsa aplikacioni i ridizajnuar ka filluar të dërgohet në Android dhe iOS. Sajti desktop do të ndryshojë në “muajt” e ardhshëm. Facebook…