Browsing Tag

Duda Balje

Shikojnë armë gjatë seancës në kuvend

Shpeshherë kemi parë në seancat parlamentare që deputetët nuk e kanë pasur vëmendjen aty. Gjatë një seance parlamentare, dy deputetët e grupit parlamentar ‘6+’ duket se janë mërzitur dhe kanë filluar ta zhvendosin vëmendjen në tjera gjëra.…

Duda Balje, gati per Ramazan

Dude Balje konsiderohet si një nga deputet më të bukura të Kuvendit në Kosovë. Ajo shpeshherë tërheq vëmendjen e mediave me paraqitjen e saj në publik dhe në seancat parlamentare. Pak kohë më parë, e pyetur se a e quan vetëm si grua të…