Browsing Tag

bota

Këto janë shtetet me të pasteta në Botë

Niveli i sofistikimit të një vendi vërehet nga ajo se sa i pastër dhe mirë i rregulluar është ai. Pastërtia e një qyteti tregon se sa të civilizuar dhe disiplinuar janë popullata e atij shteti. Ajri i ndotur dhe mbeturinat rrugës krijojnë…

Trendi më i ri në botë – heqja e veshëve

Modifikimi i trupit nuk është një fenomen i ri. Kemi parë shumë njerëz që kanë modifikuar trupin e tyre, madje deri në 100 modifikime në një trup – duke mos harruar njeriun papagall, vitin e kaluar. Por kohët e fundit, një burrë kaloi në…

10 thëniet më të bukurat e më të lexuarat në botë

10 thëniet më të lexuara në platformën “goodreads”. Këto thënie janë thënë nga njerëz të mençur e të famshëm. Për të kuptuar urtësinë e këtyre fjalëve, lexojini ato më shumë se një herë. Dhe përpiquni të kuptoni atë që autorët kanë dashur…