Browsing Tag

bik

BIK merr përsipër mjekimin e Taunita Hoxhës

Nën organizimin e Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, sot është nisur për mjekim në Stamboll, Taunita Hoxha, e cila u aksidentua ditë më parë në Prishtinë. Dërgimi i saj u bë me avion të veçantë dhe do të trajtohet në Spitalin…