Shaqiri kërkon pasul në kuzhinën e Liverpoolit

0

Xherdan Shaqiri është transferuar tek Liverpool kundrejt vlerës prej 13.5 milionë euro, ndërsa me të mbërritur në skuadër diti si të lejë gjurmë, duke shënuar gol ndaj Manchester United.

Shaqiri është duke u përgatitur për sezonin e ri dhe Klopp është shumë i kënaqur me mënyrën se si është përshtatur ai tek Të Kuqtë.

Një foto e publikuar në rrjetet sociale shihet Xherdan Shaqiri në kuzhinën e skuadrës së Liverpoolit.

Kloop shkruan:

“Xherdan Shaqiri duke kërkuar ushqimin e tij të preferuar pasulin”.Loading...