Reagon deputetja Kusari-Lila pas dështimit për antarësimin në Interpol

0

“Dështimi i Kosovës për anëtarësimin në Interpol është një dështimi drejtësisë ndëkombëtare t’i jap Kosovës shansën e barabartë për të qenë pjesë e luftës kundër krimit të organizuar dhe vënies së drejtësisë.

Megjithatë, para se të shikojmë dhe të gjykojmë vendet të cilat nuk na mbështetën në këtë iniciativë, duhet të gjykojmë dhe reflektojmë në përqarjet dhe mungesën e koncenzusit brenda vendit dhe dëmet të cilat i sjellë kjo përqarje.

Udhëheqësit shtetëror Kosovarë janë më të përqarë se kurrë më parë dhe vazhdimësia e kësaj situate do të ketë edhe më tutje pasoja për të ardhmen e afërt të vendit tonë.

Kosova duhet përcaktojë sa më parë prioritetet shtetërore dhe interesat e vendit jashtë interesave të ngushta të individëve, të cilët po luajnë keq me fatin e vendit”, shprehet Kusari-Lila në rrjetin e saj në Facebook.

Loading...