Punëdhënësit publikojnë fotot më interesante: Kështu i kanë kapur punëtorët në punë

Një studim tregon se një e gjashta e rasteve me depresion është pasojë e stresit në vendin e punës. Sipas këtij studimi femrat përjetojnë më shumë stres në punë sesa meshkujt.

Kushtet stresuese janë definuar si kombinim i kërkesave të mëdha në punë dhe mundësive të vogla për të kontrolluar mënyrën me të cilët ato kërkojnë të plotësohen.

Megjithatë, ka edhe rast kur punëtorët zgjedhin të relaksohen në punë apo edhe të bëjnë një sy gjumë, transmeton Reporteri.net.

Këto janë fotot më interesante që punëdhënësit kanë shkrepur:

Loading...