Popi serb kryen marrëdhnie me një mësuese në kishë

0

Popi serb ka tronditur dioqezën në Sremski Karlovci me fotografi eksplicite. Fshatarët e fshatit Jazak thonë se ai kishte një preferencë për gratë e bukura.

Skandali me fotografi në të cilën shihet një pop serb pas aktit seksual me dashnoren e tij ka shkaktuar reagime të mëdha në Serbi.

“A ka shkelur kanonet e kishave me veprimi tij, ka shkelur moralin publik, vlerat familjare dhe ndjenjat e besimtarëve “, thuhet në deklaratën e e Kishës Serbe.

“Hapa të mëtejshëm, si dhe sanksione të mundshme kundër priftit, do të njihen pas përfundimit të procedurës – thanë për “Novosti” selia e Dioqezës në Sremski Karlovci.

Fotografitë ishin postuar në Facebook dhe ato menjëherë u bën virale.

Popi serb me të dashuren e saj.
Loading...