Zhdukje mistesterioze e nenes me vajzen e saj

Një grua dhe vajza e saj janë raportuar si të zhdukura në Podujevë.

Sipas raportit të Policisë, rasti është duke u hetuar.

“Më 08.06.2019 ankuesi mashkull K-Shqiptar, ka informuar se e bija e tij së bashku me të bijën e saj të dy viktima femra K-Shqiptare janë larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tyre. Rasti është duke u hetuar”

Loading...