Nëna që vuante nga mbipesha, humbi 5000 kalori çdo ditë – nuk do ta besoni transformimin e saj

0

Tina Louise White, kishte gjithmonë turp të dilte para njerëzve nga mbipesha që kishte, pak kohë pasi ajo u bë edhe nënë vendosi të humb peshë, por duke e marrë këtë punë shumë me seriozitet.

Dieta e saj dhe ushtrimet që bënte, rezultonin që ajo të humbte 5000 kalori në ditë.

31 vjeçarja nga Kanada, nga mbipesha që kishte filloi të vuante prej zemrës kështu që edhe vendosi t’i japë fund dhimbjeve me plot vetëbesim.

Tani, trupi i saj është i hollë dhe i është rikthyer edhe bukuria që ajo kishte dikur.

Tani ajo ushqehet shumë mirë dhe gjithashtu bënë palestër pandërprerë.

Loading...