Nasim Hardinaj: U rraha nga shpiunat shqiptar që punonin në UDBA

“Vetëm në Nish dhe Leskovc me kanë rrahur serbët, ndërsa në Beograd më kanë rrahur shiqptarët nga UDBA-a. Adem Salihu i cili sot është polic në Mitrovicë, Ibush Kllokoçi dhe Isa Bunjaku, këta ishin në Shërbimin Sekret Shtetror, që na kanë rrahur dhe serbët veç u keshnin”, ka than Haradinaj në një emision televiziv.

 

Loading...