Ky është personi që u rrah dhe u arrestua në koncertin e Elvana Gjatës

0

Mirsad Bojku është arrestuar për shkak të një rrahje në koncertin e Elvana Gjatës që ishte duke e mbajtur në qytetin e Pejës,

Rrahja kishte ndodhur gjatë kohës sa ishte duke kënduar këngëtarja.

Sipas një video shihet se si sigurimi i këtij klubi kap një person të dyshuar dhe e godet me grushte.

Nuk dihet saktësisht se çfarë ka bërë fansi ndaj të cilit është reaguar në këtë mënyrë të dhunshme, por videoja e shpërndarë nga përdoruesit e rrjeteve sociale ka marrë komente të shumta.Loading...