Kur Esat Pasha dorëzoi Shkodrën, në vitin 1913

0

Për herë të parë fmimages.net publikon një fotografi të rrallë dhe historike, e cila është botuar në gazetën angleze “THE SHPERE”, në vitin 1913.

Në foto shihet Esat Pasha, Princi malazez Danilo Aleksandar Petrović-Njegoš dhe oficeri i lartë malazez Radomir Vešović, gjatë takimit të tyre për dorëzimin e Shkodrës, Malit të Zi.

Loading...