Harrojeni Red Bullin, tashmë ekziston pija e re që do i’u afrojë me gjumin

 

Ish-ekzekutivi i Red Bullit bën pije energjie dhe lançon shtesën bimore “Snoooze” e tëra natyrale e cila I’u ndihmon të fleni më lehtë.

Hans Vriens, i cili ishte drejtor i Red Bull në  Amerikën e veriut, po lançon një linjë të re të pijeve bimore që kanë për qëllim t’ju ndihmojnë të pushoni dhe të qëndroni në gjumë. E quajtur “Snooze”, pija natyrale përmban një eliksër të bimëve, duke përfshirë lule të bliri, pasiflore dhe lule valeriane.Këto kanë për qëllim të qetësojnë dhe relaksojnë, si dhe të nxisin ciklet e gjumit natyror.

‘Në rastin e Red Bull, ne u dhamë njerëzve  atyre energji për të festuar gjatë natës.Me Snooze, u japim atyre energji  për ditën tjetër’:thaVriens .Pra, në fakt, Snooze është një pije energjie për nesër.Vriens shton se pija ka pak kalori dhe aspak kimikate apo kafeinë.
Pija shijon si një çaj bimor me një shije të lehtë dhe shije karamelejePërdoruesit duhet të pijnë një Snooze  afërsisht 20 deri në 30 minuta para se të shkojnë në shtrat për t’i dhënë kohë për të bërë efektin.

Përbërësit e pijes së re relaksuese
Përbërësit e pijes së re relaksuese
Loading...