Hapet donacioni për Xhaken, Shaqirin dhe Lichtsteiner

0

Shqiptari nga Amerika Rilind hap donacionin online për të paguar dënimin e tre lojtareve te Zvicrës që u dha nga FIFA për simbolin e shqiponjës. Shuma e këtij donacioni ka për qellim te bashkoje rrethe 25000 franga.  Brenda pak orësh arrihet një shumë marramendëse. Linku për të dhuruar donacion munda ta gjeni më poshtë.

https://ëëë.gofundme.com/xhaka-shaqiri-and-lichststeriner

Loading...