Pejë, gjendet një i vrarë në makinën

0

Është gjetur i vrarë sipas dyshimeve të para një person mashkull me inerciale K.S në ortë e mbrëmjes në qytetin e Pejës

Nga informatat jo zyrtare Publicisti.com, mëson që viktima është gjetur në makinën, dhe besohet që po i njëjti ka punuar si kasap në qytetin e Pejës.

Viktima është gjetur aferë fabrikës se bukës dhe stacionit të Trenit në Pejë, ku besohet të ketë qënë edhe shtëpia e viktimës, shkruan Publicisti.com

Loading...