Brad Pitt dhe Angelina Jolie janë zyrtarisht të dy beqarë

Është zyrtare: Brangelina nuk ekziston më ligjërisht.Pas viteve të procedurave të divorcit, Brad Pitt dhe Angelina Jolie kanë rivendosur ligjërisht statusin e ri prej beqaresh.

Çifti u nda më shumë se dy vjet më parë dhe paraqiti një gjykim të dyfishtë të premten duke i deklaruar ata ligjërisht të dy beqarë.Jolie, 43 vjeç, dhe Pitt, 55 vjeç, ende duhet të negociojnë pjesën tjetër të kushteve të divorcit. Duke përfshirë çdo vendbanim financiar të mundshëm dhe aranzhimet e kujdestarisë për gjashtë fëmijët e tyre.Në nëntor 2018, çifti njoftohet se arriti një marrëveshje kujdestarie. Paraqitja dhe detajet e marrëveshjes janë konfidenciale për të mbrojtur interesat më të mirë të fëmijëve “.

Që nga ndarja në vitin 2016, ndarja e Jolie dhe Pitt ka qenë shumë e diskutuar.Në gusht, ylli “Maleficent” paraqiti dokumentet e gjykatës duke i kërkuar një gjyqtari që  të finalizojë divorcin e tyre dhe ta detyrojë Pitt të paguajë mbështetjen e fëmijëve për gjashtë fëmijët e tyre. Si dhe të paguajë në mënyrë retroaktive atë që aktorja tha se pretendohet se humbi si pas një marrëveshje joformale.
Avokati i Pitt, Lance Spiegel, ka kritikuar pretendimet e Jolie për yllin e “Aleate” që nuk paguan mbështetjen e fëmijëve.Ai i quan akuzat “të panevojshme” dhe “një përpjekje të fshehtë për të manipuluar mbulimin mediatik”. Avokati i saj mohoi pohimet e Spiegel. Më parë, në vitin 2018, një gjykatës e urdhëroi Jolie ti jepte Pitt më shumë akses ndaj fëmijëve të tyre ose rrezikoi humbjen e kujdestarisë.

Angelina ne premieren e filmit “The Boy Who Harnessed The Wind”,me femijet e saj.
Angelina ne premieren e filmit “The Boy Who Harnessed The Wind”,me femijet e saj.
Loading...