Befasia e rokerëve suedez: Këndojnë ‘Xhamadani vija-vija’ në mes të Kosovës

0

Një ngjarje jo shumë e zakontë ka ndodhur në Rahovec.

Më 7,8 dhe 9 shtator është mbajtur festivali i vjeljes së rrushit, “Hardh Fest” në Rahovec.

Aty kanë performuar shumë artistë e grupe, vendorë e të huaj, përveç aktiviteteve tjera.

Një nga performuesit ka qenë edhe grupi Madman’s Choice nga Suedia.

Madman’s Choice është një grup i rokut suedez.

Ata megjithatë e kanë përgatitur një befasi për publikun. E kanë mësuar këngën e famshme shqiptare “Xhamadani Vija Vija” dhe e kanë performuar live për publikun, duke qenë edhe një nga momentet më kulmore të festivalit.

HFTV

O sa e madhe âsht Shqypnia! 👐🏽🇦🇱🇽🇰HardhFesti rikujton këtë moment Kuq e Zi nga rock grupi suedez, Madmans Choice, të cilën na rrënqethën 👏🏽Sa të mëdhenjë jeni ju, njerëzit e HardhFestit 🙏🏽#Xhamadani #MadmansChoice #Higlights #HFTV

Publiée par Hardh Fest sur Mardi 11 septembre 2018