Banoret e fshatrave Gllogjan dhe Nepole vershohen nga ujërat e zeza (VIDEO)

0

Banoret e fshatrave Gllogjan dhe Nepole janë vërshuar nga ujerat e zeza, ky problem po i shqetëson që nga përfundimi i luftës e deri me sot, shkruan Publicisti.com

Sipas banoreve të këtyre dy fshatrave, komuna e Pejës i ka harruar totalisht dhe as që është interesuar që t’iu evidentoj problemet e tilla.

Ndonëse, sipas banorëve ata janë taksapagues të rregullt të shërbimeve komunale, por komuna nuk po ju kthen në mënyre reciproke dhe nuk po ndikon në rregullimin e kushteve esenciale për jetë.

 

'

Fshatrat e Lugur Baranit, Gllogjan dhe Nepole që nga përfundimi i luftës po vershohen nga ujërat e zeza. Komuna e Pejës po i neglizhon që 20 vite, sipas banorit që ka dërguar videon !

Publiée par Publicisti.com sur Samedi 8 septembre 2018

Fshatrat e Lugur Baranit, Gllogjan dhe Nepole që nga përfundimi i luftës po vershohen nga ujërat e zeza. Komuna e Pejës po i neglizhon që 20 vite, sipas banorit që ka dërguar videon !

Fshatrat e Lugur Baranit, Gllogjan dhe Nepole që nga përfundimi i luftës po vershohen nga ujërat e zeza. Komuna e Pejës po i neglizhon që 20 vite, sipas banorit që ka dërguar videon !

Publiée par Publicisti.com sur Samedi 8 septembre 2018