GENTIAN

Dialog me Ethe

Dy kryenegociatorët e dialogut Kosovë - Serbi, Hashim Thaçi dhe Aleksandër Vuçiq, kanë paralajmëruar së fundmi se ky proces do të përmbyllet me kompromise mes të dyja vendeve Përderisa Thaçi ka deklaruar se asnjëra palë nuk do të jetë…