Aplikacioni i Google Phone tani mund të parandalojë disa thirrje false

0

 
Aplikacioni i Google Phone tani mund të filtrojë automatikisht thirrjet që zbulon të jetë spam, duke i dërguar ato direkt në postën zanore. Telefoni juaj nuk do të bjerë, dhe nuk do të merrni edhe një njoftim të telefonatave të humbura për çfarëdo thirrje që Google i pastron.

Nëse thirrësit e spamit lënë një voicemail – ju e dini, Por përsëri, nuk do të ketë një njoftim në lidhje me të. “Do të vazhdosh t’i shohësh telefonatat e filtruara në historikun e thirrjeve dhe të kontrollosh çdo postë zanore që merr”, thotë Google në faqen e saj

Më e rëndësishmja nga të gjitha, nuk do të ndërpriten vazhdimisht nga një telefon që dridhet kur të vijnë telefonatat. Mund ta aktivizoni opsionin me një tast të thjeshtë tek aplikacioni i telefonit.

Loading...