Alberie Hadergjonaj: Marre për ministrin e kulturës dhe koleget artistë

0

Këngëtarja kosovare Alberie Hadergjonaj, është shprehur e irrituar me ministrin e kulturës, rinisë dhe sportit,  Kujtim Gashin dhe gjithë estradën kosovare.

Ajo, nuk u përmbajte në kritika për faktin se shoqëria e ka harruar artisten e madhe të kombit shqiptar, Nexhmije Pagarushen, e cila kohës se fundit ka pas shumë probleme shëndetësore pas një aksidenti nga i cili ka pësuar lëndime dhe nuk ka pas mundësi financiare për shërim.

Alberia nuk u përmbajte nga iritimi në një emision televiziv kur bëhej fjale për idilin e saj që mbanë në zëmër, duke thanë se; duhet mej ardhe marre ministrit të kulturës dhe gjithë artistëve që e harruan Nexhmije Pagarushen, Publicisti.com

Loading...