Alarmante, migrimi profesional i infermierëve kosovarë në Gjermani

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili dhe homologu i tij nga Gjermania Jens Spahn kanë nënshkruar sot Deklaratën e parë të Përbashkët për bashkëpunim në shëndetësi.

Deklarata e Përbashkët, përpos të tjerave, do të ofrojë mundësi për infermierët kosovarë që dëshirojnë të punojnë në Gjermani.

Pikërisht për këtë temë – migrimin profesional të infermierëve kosovarë në Gjermani – do të diskutohet sot në Info Magazine të Klan Kosovës.

 

Loading...