Vaksina e fundit është një perspektivë pak më tërheqëse sesa kandidati Pfizer sepse mund të ruhet më lehtë. Është treguar se zgjat deri në 30 ditë në frigoriferë shtëpiak, në temperaturë dhome deri në 12 orë dhe mbetet i qëndrueshëm në -20 gradë Celsius deri në gjashtë muaj.